Ποιος είναι το πρόβλημα στο μεταναστευτικό;

Κάποιοι θέλουν να λύσουν το μεταναστευτικό. Δεν είμαι σίγουρος αν έχουν καταλάβει ποιος είναι το πρόβλημα πριν αρχίσουν να το λύνουν.

Πρόσφατες ειδήσεις:25/10/13 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231270731
“Σε διαμαρτυρία με αποχή από το φαγητό προχώρησαν τις τελευταίες δύο ημέρες περισσότεροι από 400 μετανάστες που κρατούνται στο κέντρο της Κομοτηνής και δεν τους παρέχονται βασικά είδη υγιεινής. Τρεις εξ αυτών έραψαν τα στόματά τους και ζητούν την ελευθερία τους.

20/10/13 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231269967
Εικοσιπεντάχρονος Πακιστάν έχασε τη ζωή του στο Κέντρο Προαναχωρησιακής Κράτησης Αλλοδαπών, στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Πακιστανός έπεσε από το διώροφο κρεβάτι (κουκέτα), στο οποίο κοιμόταν, έχασε τις αισθήσεις του και εξέπνευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου μεταφέρθηκε.

12/7/13 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231257308
Νεαρός Πακιστανός που είχε συλληφθεί για παράνομη είσοδο στη χώρα αυτοκτόνησε στις τουαλέτες του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας ξήλωσε κομμάτι υφάσματος από το στρώμα τού κρατητηρίου, το έδεσε βρόχο και αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό ερευνάται από τις αστυνομικές αρχές.

Λευιτικόν 19:34 ο ξένος, που παροικεί με σας, θα είναι σε σας όπως ο αυτόχθονας, και θα τον αγαπάς όπως τον εαυτό σου· επειδή, ξένοι σταθήκατε στη γη τής Αιγύπτου. Εγώ [είμαι] ο Κύριος ο Θεός σας.

Δευτερονόμιον 23:15,16 Δεν θα παραδώσεις δούλον στο αφεντικό του, δούλον που κατέφυγε από το αφεντικό του σε σένα· θα συγκατοικεί μαζί σου, ανάμεσά σου, σε όποιον τόπο διαλέξει, σε μία από τις πύλες σου, όπου του αρέσει· δεν θα τον καταδυναστεύσεις.

Ματθαίος 25:34-36 Ελάτε, οι ευλογημένοι τού Πατέρα μου, κληρονομήστε τη βασιλεία, που είναι ετοιμασμένη σε σας από τη δημιουργία τού κόσμου· επειδή, πείνασα, και μου δώσατε να φάω· δίψασα και μου δώσατε να πιω· ξένος ήμουν, και με φιλοξενήσατε· 36 γυμνός ήμουν, και με ντύσατε· ασθένησα, και με επισκεφθήκατε· σε φυλακή ήμουν, και ήρθατε σε μένα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *