Λατρευτής

“But if you think that Jesus Christ is coming,
Honey you’ve got another thing coming!
If he ever finds out who’s hi-jacked his name,
He’ll cut out his heart and turn in his grave”   -the The

“Οι χριστιανοί σήμερα θα ήταν οι πρώτοι που θα κυνηγούσαν το Χριστό αν ζούσε και κήρυττε ανάμεσά μας.”Θέλω να είμαι μαθητής του Χριστού, του Υιού του Θεού, που είναι ο ίδιος Θεός, που πήρε ανθρώπινη φύση και έζησε ανάμεσά μας δίνοντάς μου το τέλειο παράδειγμα, και που πέθανε πληρώνοντας για τη δική μου επανάσταση ενάντια στο Θεό, ώστε να γίνω αυτό που με έχει δημιουργήσει να είμαι, ένας Λατρευτής Του κάθε λεπτό.

Δεν θέλω να είμαι χλιαρός. Θέλω να καίω. Θέλω να με κοιτούν οι άνθρωποι και να μην βλέπουν τον Απόστολο, αλλά το πόσο υπέροχος είναι ο Θεός που υπηρετεί ο Απόστολος.

Θέλω να επιμένω και να πειθαρχώ τον εαυτό μου στο να αναζητώ το Θεό στις γραφές, να μιλώ μαζί Του στη προσευχή, και να ζώ με τρόπο που τον κάνει χαρούμενο και φανερώνει τη δική Του επέμβαση και παρουσία στη ζωή μου κάθε μέρα.

Θέλω να κάνει ο Θεός μεγάλα πράγματα μέσα από εμένα. Όχι απαραίτητα μεγάλα σε απήχηση ή σε κύρος, αλλά μεγάλα στο ότι σε όσους τα βλέπουν θα φωνάζουν το όνομά Του.

Θέλω να μην νοιάζομαι για το αν θα με κρίνουν οι περαστικοί όταν γονατίσω να προσευχηθώ με έναν άστεγο. Θέλω να έχω τα μάτια μου ανοιχτά και να δέχομαι τον έλεγχο από τα αδέλφια μου. Θέλω να μην νοιάζομαι αν θα με θεωρήσουν “υπερβολικά πνευματικό” τα αδέλφια μου αν ο Θεός επιλέξει να ελέγξει κάποιον μέσα από εμένα. Θέλω να μην νοιάζομαι για το αν θα με θεωρήσουν θρησκόληπτο όσοι τους μιλήσω από νωρίς στη σχέση μας για το Χριστό και για το τι έχει κάνει για εμένα. Θέλω να μην φοβάμαι να πω τα πράγματα όπως είναι, να μην τα στρογγυλοποιώ για να ακουστούν καλύτερα και ηπιότερα.

Θέλω να είμαι μαθητής του Χριστού σε όλη μου τη ζωή, με όλη μου τη ζωή. Να μην σταματήσω να μαθαίνω, και να εφαρμόζω ο,τι μαθαίνω. Θέλω να είμαι Άνθρωπος όπως με είχε δημιουργήσει ο Θεός, πρίν με διαβρώσει η αμαρτία.

Θέλω να είμαι το Φως και το Αλάτι του Χριστού, πάντα και παντού. Να έχω μια ζωντανή σχέση μαζί του. Να είμαι πάντα έτοιμος να με χρησιμοποιήσει εμένα για να απαντήσει προσευχές, και για να εξαπλώσει τη Βασιλεία του.

Θέλω να είμαι Λατρευτής με όλο μου το είναι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *