Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν !!

Ένα πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν διοργανώνει το ZoiAgapis…
 
Δεν θα χρειαστεί να φορέσετε τα καλά σας, ούτε θα υπάρχει γεμιστή γαλοπούλα, ούτε θα πιούμε κρασί ή σαμπάνια, ούτε θα μαζευτούμε σε κάποιο ζεστό σπίτι. Το μόνο αξεσουάρ που θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας είναι η φωνή σας! Και αν παίζετε και κάποιο μουσικό όργανο, θα ήταν και αυτό καλοδεχούμενο. Τι ετοιμάζουμε λοιπόν για το δικό μας Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν; Ετοιμαζόμαστε να βγούμε έξω, στην κρύα Αθήνα για να πούμε τα κάλαντα στους συνανθρώπους μας που εκείνη τη βραδιά ίσως να είναι γι’ αυτούς μια από τις πιο μοναχικές του χρόνου. Σε αυτούς που εκείνη τη βραδιά θα έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη από όλους να ακούσουν το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Σωτήρα μας.
 
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι αυτοί οι συνάνθρωποί μας δεν έχουν ανάγκη μόνο από τη συντροφιά μας αλλά και από βασικά υλικά αγαθά που τα στερούνται καθημερινά. Μπορούμε να συνγκεντρώσουμε κονσέρβες, κάλτσες, γάντια, κασκόλ και ό,τι άλλο μπορεί να διαθέσει ο καθένας για να κάνουμε ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο σε αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά παλεύουν για την επιβίωση.
 
Όποιος θέλει να συμμετάσχει μπορεί να το δηλώσει παρακάτω. Ελπίζουμε να είμαστε όσοι περισσότεροι γίνεται!!
 
update Τρίτη 10:14 π.μ έχουν δηλωθεί 15 κονσέρβες μέχρι στιγμής. Λάβετέ το υπόψιν σας συμπληρώνοντας το παρακάτω, καθώς και το email σας! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *